- - http://www.multies.be/page/fotopagina - http://www.multies.be/page/gezondheid - http://www.multies.be/page/lr-carrire - http://www.multies.be/page/relatieboost - http://www.multies.be/page/contact - http://www.multies.be/page/sitemap

Multies biedt meer kwaliteit voor jouw leven

Multies wil ook jou gelukkig maken

Hoe kunnen we een kwalitatief beter leven leiden?


De missie van Multies is meer kwaliteit bieden voor jouw leven.

Multies staat jou bij in het voldoen aan 3 essentiële behoeften

* GEZONDHEID is voor alles belangrijk. Als we gezond zijn van lichaam en geest, dragen we toch weer een beetje bij aan ons geluk.

* "GELD maakt niet gelukkig". Maar zonder geld zijn we ook niet altijd even gelukkig. En zoals vaak gezegd wordt: "Beter ongelukkig met geld dan zonder." Multies heeft zelf via een bijverdienste ontdekt hoe op een aangename en eerlijke manier goed geld te verdienen is. Hou jij het op een leuk centje extra of wil je gaan voor een financieel zeer rijkelijke carrière? Multies kan jou in beide gevallen coachen tot je je doel bereikt hebt.

* Geluk in de LIEFDE kan echt wel samengaan met geluk in het spel. Multies krikt jouw relatie op tot een hoger niveau zodat ze weer sprankelt en bruist.

Gezondheid, geld, liefde zorgen samen voor een ideale comfortsituatie, waarin we allemaal willen vertoeven.


Wie is Multies?
Ines en Kees de Mul, hebben elkaar 9 jaar geleden 
over de grenzen heen gevonden in een harmonieuze relatie. Zij verdienen op een leuke manier goed geld en genieten in goede gezondheid intens van elkaar en van het leven.

Voor ADVIES over hoe zij daar geraakt zijn, neem contact op!